fbpx
Stay connected
Trending News

Hva er ulempene ved et tvangssalg?

Mange kan ha nytte av å kjøpe et hjem under tvangsprosessen. Potensielle økonomiske fordeler oppnås imidlertid sjelden uten stor innsats. Ulemper ved et tvangssalg er mange, så man bør gjøre fullstendig undersøkelser før du kjøper en bolig på tvangssalg. Det er noen få hyppige problemer med tvangssalg boliger. Videre er det flere vanlige problemer du kan møte når du prøver å kjøpe en. Tvangssalg boliger som trenger arbeid er fantastiske investeringer siden de tilbyr et enormt potensialt som fiksere, enten du vil bo i dem eller selge dem videre.

Hva er ulempene ved et tvangssalg

Hva er tvangssalg eiendommer?

Når en eiendoms juridiske eier kommer på etterskudd med sine lånebetalinger, har utlåner muligheten til å foreta et tvangssalg på eiendommen. Restanser på eiendomsskatt er en annen vanlig årsak til tvangsutlegg på boliglån. Du kan også referere til dem som ervervede eiendeler.

Tvangssalg ulemper

De mange ulempene ved et tvangssalg som kan gjør deg veldig sliten. Tvangssalg boliger, til tross for deres lave priser, kan komme med flere problemer. Det er mulig at den utrolige prisen du blir tilbudt for hjemmet ditt ikke representerer den endelige kostnaden. Mange boliger som har blitt tvangssolgt er i dårlig stand og kan trenge betydelige og kostbare reparasjoner. Eiendommen bør også undersøkes skikkelig. Er eiendommen fri for gjeld som du vil være ansvarlig for å betale ned? Når du anskaffer en tvangsauksjon, kan du bli utsatt for flere uventede kostnader. Få så mye informasjon som mulig om boligen, og snakk med en eiendomsadvokat før du gjør noen trekk.

Ved et tvangssalg vil du som regel forhandle med banken. Å handle med en bank i stedet for en menneskelig leverandør kan føre til strengere vilkår. Deres prioriteringer vil sannsynligvis være vesentlig forskjellige fra den gjennomsnittlige leverandøren. Noen banker er notorisk strenge når det kommer til boligkjøpsprosessen; i de fleste tilfeller koker det ned til kalde, harde figurer og ikke noe mer. De overtatte eiendommene som holdes av banker forventes å få høye priser. Og finansinstitusjoner har langt mindre insentiv til å foreta reparasjoner med mindre det er et mindre problem som vil hindre dem i å selge eiendommen.

Besittelse av eiendommen i nåværende stand

Generelt gjelder «som den er»-vilkår for ved et tvangssalg. Dette indikerer at du godtar å kjøpe boligene med alle deres eksisterende feil. Ting som vandaler som bryter seg inn i tomme hjem eller ødelegger eiendom er to eksempler. Det kan også være eksisterende forpliktelser knyttet til boligen. Problemer med tvangssalg eiendommer kan omfatte husokkupanter, en leiekontrakt eller en sta tidligere eier som nekter å forlate.

Tålmodighet kreves når du er den som eier

Etter at en namsmann har godkjent saken og eiendommen blir solgt videre, er du fritatt for det ytterligere behovet for å betale på boliglånet.

Tvangssalg kan påvirke boliglånet

På grunn av «som den er»-naturen til slike kjøp, bør du fortsette med forsiktighet. Hvis du vil vite hvor mye eiendommen din er verdt eller hvor mye det vil koste å fikse skaden, bør du oppsøke en ekspert. I tillegg, er du villig til å møte farene som er involvert hvis du bestemmer deg for å få en? Tror du at du ville være i stand til å håndtere de ulovlige nybyggerne og andre problemer som dukker opp? Å kjøpe et hus som har vært gjennom tvangssalg kan være en god investering hvis du gjør leksene dine på forhånd. Selv i en nedgangsøkonomi er eiendom en pålitelig investering som kan gi skjulte gevinster.

Huseieren kan være der fortsatt

Huseieren kan fortsatt være der selv etter at en tvangssalgsprosess er fullført lovlig. Noen steder kan tvangsprosessen være enten rettslig eller ikke-rettslig. Tvangssalgsprosessen tar betydelig lengre tid når den må gå gjennom domstolene. Du beholder rettslig eiendomsrett til eiendommen inntil den overføres til ny eier. Den nye eieren må inngi et nytt utkastelsessøksmål mot deg i visse jurisdiksjoner.

Du betaler full forskuddsbetaling på eiendommen

For å gjenvinne tap, auksjonerer bankene noen ganger overtatte hus. For å fullføre denne transaksjonen må du betale hele kjøpesummen for boligen. Dette innebærer at du trenger et forhåndsgodkjent boliglån for å vurdere å gi et tilbud. Du bør sjekke med banken din for å se om du trenger å ha finansieringen på plass før du gir et tilbud.

Det er intens rivalisering mellom de mange markedene for tvangssalg eiendommer

En bolig som har blitt tvangsfestet kan være et godt kupp. Som et resultat kan markedet for slike boliger være ganske konkurransedyktig. Noen innlegg kan bare være oppe i en begrenset periode, kanskje bare 24 timer. Å få lån til den prisen er ganske utfordrende. I tillegg foretrekker mange finansinstitusjoner å jobbe med kunder som har de nødvendige midlene for å fullføre en transaksjon av bekvemmelighet. I svært konkurranseutsatte boligmarkeder kan det være en enklere prosedyre å kjøpe en bolig på tvangssalg.